woensdag 13 juni 2018

Een Blog

Beste mensen,

Hier een Blog over Ruud Stoop.

Profielfoto van Ruud Stoop


Dit blog starten we omdat er nu enkele mensen woordvoerder zijn voor Ruud. Deze mensen zijn erg overbelast. Alle info over Ruud kun je nu hier vinden. We vragen jullie Jolanda en omgeving met rust te laten. Liever geen mails en telefoontjes meer waarin mensen vragen om contact. Als je iets kunt betekenen word er contact met je gezocht. Verdere info vind je hier in het vervolg in dit blog.

Heb je info voor dit blog mail dan naar: Ruudstoop.info@gmail.com



Ruud Ligt in het UMCG sinds maandag. Hij heeft een hersenbloeding gehad en heeft  in zijn huis gelegen totdat een vriendin hem heeft gevonden.


 Met spoed is hij naar het UMCG gebracht. Daar is hij 3 uur geopereerd. Jolanda is de hele nacht bij hem geweest. De familie uit Oosterhout is nu zoveel mogelijk bij hem. Ze gaan vandaag naar huis en komen zsm weer terug.

Ruud heeft met zijn rechterhand iemand uitgezwaaid en de persoon aangekeken. Er is dus al wel wat contact en verbetering.

Er komt een bezoekschema voor Ruud. (Max 2 personen en family first.)
Mocht je alvast een kaart willen sturen dat kan:
UMCG
Hanzeplein 1
9713 GZ Groningen
Ruud Stoop - intensive care


_________________________________________________________________________________

Bezoekuren Intensive Care

Print 


De bezoektijden op de IC:
Nb het bezoekschema voor Ruud zal aangepast worden aan zijn situatie ivm rust, verpleging en fysio e.d.
Mail voor meer info: ruudstoop.info@gmail.com


  • 12.00 - 15.00 uur
  • 17.00 - 21.00 uur

Bezoek wordt door de patiënt vaak op prijs gesteld, maar kan erg vermoeiend zijn. In verband met de rust van de patiënten vragen wij u om met niet meer dan twee personen tegelijk op bezoek te komen. Komt u met meer personen, dan kunt u elkaar afwisselen in de wachtruimte van de IC. Besef wel dat vaak wisselen of een te lange bezoektijd erg vermoeiend kan zijn voor de patiënt. Stem uw bezoek daarom af met elkaar en de verpleegkundige. 
_________________________________________________________________________________






Geen opmerkingen:

Een reactie posten